Kerst bij Mimosa

Volop bezig met de voorbereidingen voor kerst.                                                                                  De kachel brand, de koffie pruttelt en weer veel mooie materialen gekocht.              Goud, zilver, rood en natuurlijk ook de trendy kleuren van 2016. HEERLIJK.

Wil jij ook graag een workshop volgen geef je dan nu op. Ook leuk voor een vriendinnen uitje. Er kan gekozen worden uit 2 kerststukken of een werkstuk. Kies zelf je favoriete kleur.. met lampjes of zonder, allemaal mogelijk.

Voor donderdag 9 en maandag 19 december zijn er nog plekken vrij. Mocht het nodig zijn dan plan ik nog een andere dag in. Bel gerust met 06-25158588 of stuur een berichtje via de site.

img_20161102_125030

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s