DIY/Workshop pakketten Pasen

Nog even en dan is het Pasen. Een mooie tijd om weer iets leuks te maken. Ook hiervoor hebben wij weer een aantal mooie DIY/workshop pakketten samengesteld.

1. Paasei op staander beschikbaar in 2 varianten (a. 1 ei van 30 cm hoog op staander, b. 2 eieren van 21 cm hoog ieders op een stander)

2. Eierkrans, een strokrans van 30 cm wordt bekleed met eieren, kwarteleieren, mos en diverse bijmaterialen.

3. Tafelstuk: een 4kante schaal wordt opgemaakt met bloemen en materialen die horen bij het seizoen

4. gebonden ei: de basis is een frame in eivorm. Deze wordt omwikkelt met diverse paastakken. In het midden wordt een mooi bloemstuk geplaatst. Deze is in 2 maten verkrijgbaar.

In het pakket zitten alle materialen die je nodig hebt en een duidelijke instructie. Lekker een paar uurtjes freubelen wanneer het jou uitkomt. Alleen of met je vriendin/zus/ moeder/collega/buurvrouw enz. Eitjes en bijmaterialen zijn er in verschillende kleuren, bij je bestelling geef je aan welke kleuren gewenst zijn.

Geen tijd/zin om zelf aan de slag te gaan… geen probleem, voor een kleine vergoeding maak ik ze met alle liefde voor je.

Bestellen is vanaf heden mogelijk, ophalen van de pakketen vanaf 08 maart. Let wel, van bepaalde pakketten is er een beperkt aantal beschikbaar.

Met bloemrijke groet

Ilona

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s